Ik help jou, als leidinggevende, het gesprek aangaan. 
Dit zorgt ervoor dat teams beter functioneren.
Het gesprek werkt. Let’s talk! 

Ik help jou, als leidinggevende, het gesprek aangaan.
Dit zorgt ervoor dat teams beter functioneren.
Het gesprek werkt. Let’s talk!

BEGELEIDING

1/

gesprekken modereren van familieraden, managementteams tot medwerkers

Hoe krijg je de juiste boodschap bij elke werknemer in je organisatie? Een duidelijke structuur zorgt voor een gestroomlijnde communicatie, van Op basis van individuele gesprekken zet ik de interne communicatiestructuur op punt. Wie communiceert wat, en via welke kanalen?

Met een draaiboek als concreet werkinstrument zorg ik ervoor dat iedereen op dezelfde lijn zit wat visie, strategie en doelstellingen betreft. En dat meetings ook echt efficiënt zijn en ingepland geraken.Ik begeleid waar nodig tot ik zelf overbodig word.

2/

gesprekken stimuleren als communicatiementor van jou (en jouw team)

Wil je jouw vaardigheden aanscherpen om zo open en efficiënt mogelijk te communiceren met je team?
  Deze begeleiding is 1-op-1 en maatwerk. We drinken koffie, ik luister naar jouw uitdagingen, we stellen doelstellingen scherp en werken samen aan de communicatieuitdagingen binnen jouw team.

Een conversatie is een confrontatie
. Ik leer je de confrontatie aan te gaan en stoom je klaar voor het echte gesprek. Let’s talk!

3/

gesprekken faciliteren dankzij een interne communicatiestructuur

Als betrouwbare buitenstaander ben ik jullie gespreksmoderator en zorg ik voor een beter gesprek. Ik stel de juiste vragen, breng interactie op gang en smelt losse onderdelen samen tot één geheel. Helder, to the point en bijzonder constructief.

Als gespreksleider zorg ik dat iedereen aan tafel gehoord wordt én mee is in het verhaal. Denk aan een adviesraad, familieraad, management- of stuurgroepmeeting en brainstorms.

Daarnaast sta ik in voor de opmaak van de agenda, het timemanagement, organisatie overleg en de opvolging van de te nemen acties.

4/

hét gesprek werkt – voordracht

Aan de hand van mijn inzichten gebaseerd op wetenschap en geschiedenis vertel ik concrete verhalen om het publiek te motiveren het gesprek aan te gaan.

Geen theoretisch verhaal en evenmin een opleiding. Zaken die je niet leert in managementboeken.

Een bepaalde schop onder de kont om de confrontatie met een conversatie niet langer uit te stellen.

Laat je mailadres achter en ontvang mijn Food for Thought in je mailbox!

CASE

“Op een neutrale plek buiten de kantoormuren kan ik ventileren, vat Marieke de uitdagingen op vlak van communicatie perfect samen en biedt ze ook handvaten voor de next steps. Zo helpt ze mee belangrijke teamgesprekken voor te bereiden of brengt ze me in contact met de juiste mensen.”

Leen Baert, managing director bij Move Jobs

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info.