AAN TAFEL

Met andere teamleiders het gesprek aangaan, inspireert meer dan eender welk managementboek of keynote. Leren zit in het delen. Daarom creëer ik ruimte en tijd om met andere leidinggevenden in gesprek te gaan en praktijkervaringen uit te wisselen.

podcast

“Ik leer nog elke dag bij, 
ook door zelf het gesprek te blijven aangaan.”

Tweewekelijks maak ik ruimte in mijn agenda voor een inspirerende ontmoeting met een teamleider. Er is koffie, een lekker ontbijt en genoeg tijd voor een goed gesprek. Deze dialogen met mijn bevlogen gasten neem ik op, omdat ik ze wil delen. Om jou ook te inspireren, tijdens het sporten, in de wagen, aan de computer of ergens in de zon. 

Hoe pakken mijn gasten hun rol op als leidinggevende? Wat zijn de grootste uitdagingen wanneer je aan het hoofd staat van een team? Welke rol speelt communicatie in de dagdagelijkse werking van het bedrijf?
 

In deze gesprekken is niet geknipt, in één take worden ze opgenomen. Het gesprek zoals het is dus, met al zijn stiltes, onzekerheden en versprekingen. Een talk met leidinggevenden die elke dag met de voeten in de klei staan en weten wat het is om met een team te werken.

Let’s listen!
Ik nodig je graag uit om op play te drukken, te reflecteren en te leren uit de vele boeiende gesprekken die ik al had aan tafel.

ontbijt

Ik nodig heel graag gasten uit aan tafel, zeker voor het ontbijt. De dag nog kraakvers en alles ligt open. Voor de mails binnenstromen of meetings ingepland staan, komen aan (mijn) tafel de beste gesprekken op gang.

Met andere teamleiders het gesprek aangaan
, inspireert meer dan eender welk managementboek of keynote. Leren zit in het delen. Daarom creëer ik ruimte en tijd om met andere leidinggevenden in gesprek te gaan en praktijkervaringen uit te wisselen. Food for thought. Ik bundel alle vragen en modereer het gesprek zodat uitdagingen of knelpunten uitgebreid aan bod komen.  

In een kleine groep en intieme setting leren leidinggevenden van elkaar. Dit ontbijtgesprek is gratis, maar enkel op uitnodiging. Ik mix en match tot ik vier teamleiders vind die elkaar inspireren en elkaars stiltes aanvullen.
 

Zin in koffie, en interesse om ook aan te schuiven? Laat je gegevens achter en kom op mijn gastenlijst terecht.
 

tweedaagse

Daar waar het gesprek na het ontbijt is gestopt, gaan we verder. We graven nog dieper en scherpen de vaardigheden aan om intern open en direct met elkaar te communiceren. Werken met mensen leer je niet in managementboeken, wel door met elkaar in gesprek te gaan. En dan doen we, twee dagen lang.

Verwacht geen luxevakantie, hobbyclub of coachingsweekend, wel een efficiënte tijdsbesteding om als leidinggevende te kunnen groeien. Wat je niet leest in lijvige cursussen en peperdure coachingstrajecten, hoor je hier, van andere managers en bedrijfsleiders. 

Aan de basis van een goede samenwerking ligt geen theorie, maar maakt het gesprek een verschil. Als gespreksfacilitator bied ik een klankbord, een inspirerend groene omgeving en een kleine groep van enthousiaste executives. 

Twee dagen sparren met elkaar en op maandag ben jij meer dan ooit klaar om te knallen. Interesse? Laat je gegevens achter en krijg als eerste informatie over het eerstvolgende event. 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info.