Food for Thought

Wat is het effect als je het vandaag wél doet?

artikel

 

“Je leeft in de wereld die je tolereert.”
_

Marieke Decuypere

 

“De teamleden blijven mij aanspreken en niet hun eigen verantwoordelijken.​
En ik ​b​lijf ​hetzelfde ​doen; brandjes blussen. ”

Besef dan dat je misschien een wereld in stand aan het houden bent die je zelf tolereert.
Een wereld waar je niet durft aankaarten dat je het met bepaalde uitspraken, beslissingen of gedrag ‘lastig’ hebt.


Je kent al het effect als je het niet doet;
wat als je het ​vandaag wél doet?

Laat je mailadres achter en ontvang mijn Food for Thought in je mailbox!

Over marieke

Met mijn ervaring als teamleider en teamspeler, en gestuwd door een ongelofelijke drive ga ik terug naar de basis: een goed gesprek. Een snelle koffiebabbel, inspirerende gedachtewisseling of confronterende conversatie, ik help leidinggevenden en managers om het gesprek aan te gaan. En daar haal ik elke dag zoveel energie uit. Ik begeleid, modereer, faciliteer en inspireer. Altijd recht voor de raap en zonder franjes. Put the fish on the table! 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info.